_______________________
KOŠARICA
_______________________
NOVICE

Za prejemanje novic vpiši svoj email.

INVIDIA.
Sladka zavist, ki privzdigne obrvi in se neustrašno postavi pred zlovešč pogled. Drznost, predrznost, ki pelje na osvobajajočo pot iz okvirjev. INVIDIA. Sedmi greh. Že, a mar ni življenje ena sama hoja po robu in se prava avantura začne šele s prvim korakom v neznano? INVIDIA. Vznemirljivo ljubosumje, ki obrača glave. Prepovedan poljub, ki te izda, a si hkrati želiš še več. INVIDIA. Sporočilo iz nekih drugih časov. Praspomin ranljivosti.

KDAJ | WHEN

22. 2. 2019 | 19.30

KJE | WHERE

Slovensko narodno gledališče Maribor
Maribor Slovene National Theatre

VSTOPNICE | TICKETS

Nakup vstopnic več ni možen!

‘INVIDIA by DH FASHION’ je modno doživetje, ki združuje predstavitev nove prestižne kolekcije slovenske modne znamke DH fashion z bogatim umetniškim repertoarjem. Pravljičen cvetoči ambient, ki ga je navdihnil poročni dan, bo s čarobno modno pisto postal kulisa za vrsto prepletajočih se klasičnih in sodobnih artističnih uprizoritev. Opera in balet bosta postreženi v popolnoma novih dimenzijah, modna predstava INVIDIA pa vas bo tako popeljala v neke druge čase, naravnost iz preteklosti naprej v prihodnost. Številnim manekenkam in manekenom se bosta na modni pisti med drugim pridružili tudi vrhunski Amaya in Lea Sirk, ki bosta s ščepcem čarovnije premierno predstavili svoje nove glasbene kreacije.
Prijetno modno druženje se nadaljuje s koncertom izjemne vokalistke Mojce Potrč ter odprtjem showrooma, ki bo unikatne DH fashion kreacije približal gostom.

Kako se starodobna pravljica v resnici zaključi? Kdo živi srečno do konca svojih dni? Kdo je pripravljen na greh? Je kriva INVIDIA?

Tančica skrivnosti bo razgrnjena v petek, 22. 2. 2019, v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

VSTOP NA DOGODEK MOŽEN SAMO Z VSTOPNICO, KI VELJA ZA ENO OSEBO. ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO.

INVIDIA večer bodo s svojim umetniškim prispevkom obogatili:

team-image

Maja Keuc - Amaya, akademska soul pevka, ki je po uspehih v Sloveniji in na evrovizijskem odru svoj pravi umetniški izraz našla na Švedskem, kjer ustvarja zase in za druge evropske ter azijske izvajalce.

team-image

Andreja Zidarič, mlada in večkrat nagrajena sopranistka, ki je s čistim glasom, izpiljeno tehniko in razorožujočim temperamentom že očarala nemško in avstrijsko občinstvo tako v operah in operetah kot v muzikalih.

team-image

Lea Sirk, pevka in avtorica, ki se je s svojo zmago na EMI 2018 prebila med najbolj priljubljene glasbene izvajalce pri nas. Tempo je stopnjevala z zmago na festivalu MMS in izdajo drugega samostojnega albuma z naslovom '2018'.

team-image

Lara Lončarič, vsestranska plesalka, ki svoje bogato plesno znanje in izkušnje nabira na akademiji Institute of the Arts Barcelona in je svoj izraz je našla v gibu, ki dopušča neskončno svobodo, če se upaš prepustiti.

team-image

Sopranistka Mojca Potrč se je po končanem študiju glasbene pedagogike na Pedagoški fakulteti Maribor zaposlila v Operi SNG Maribor. Kot pevka poustvarja glasbo z mnogimi vrhunskimi glasbeniki doma in v tujini.

team-image

Živa Horvat je vrhunska slovenska pianistka, članica ali gostja številnih slovenskih in tujih glasbenih skupin.

Official PHOTO: Tibor Golob  |  Official VIDEO: Luka Švigelj – Sviglo production

V SODELOVANJU Z

SLOVENSKO NARODNO GLEDALIŠČE MARIBOR
CVETLIČARNA VALERIJA GRUBELNIK

POKROVITELJI

MEDIJSKI POKROVITELJ