Do zmage na Emi 2016 pospremili ManuEllo

Do zmage na Emi 2016 pospremili ManuEllo

V soboto, 27. februarja smo na festivalu EMA 2016 izbrali slovensko predstavnico, ki nas bo zastopala na letošnji pesmi Evrovizije na Švedskem.
Zmaga je tokrat pripadla ManuElli, ki je s pesmijo ‘Blue and Red’ prepričala najprej strokovno žirijo, nato pa še gledalce.
Neizmerno ponosni smo, da je zmagovalka zaupala svoj izgled prav nam in smo jo tako lahko pospremili vse do zmage. Ideja obleke zmagovalke sovpada z vsebino in naslovom njene pesmi. Tragična zgodba o dekletu v besedilu, ki se zaljubi in podreja svojemu partnerju, je upodobljena v stilizirani vojaški uniformi z rdečimi in modrimi vrvicami, njena osvoboditev pa je upodobljena kot svetleča rdeča obleka z resicami, ki plapolajo v vetru. Svobodna in polna ljubezni.

Na letošnji Emi pa smo poskrbeli za videz tudi drugih izvajalcev. Našim rokam so se tako prepustili Anja Baš s pravljičnim belim stajlingom, ki se je predstavila s pesmijo ‘What if’, Žan Serčič z lahkotnim poletnim izgledom in prav takšno skladbo ‘Summer story’ ter Sebastijan Lukovnjak, ki je pogledal v prihodnost s pesmijo ‘Tales of Tomorrow’.