Maja Keuc je postala Amaya – z DH Fashion

Maja Keuc je postala Amaya – z DH Fashion

Maja Keuc se je pred kratkim vrnila iz Švedske prestolnice, kjer trenutno živi in ustvarja. Na slovenskem izboru za pesem Evrovizije se je premierno predstavila s svojo novo skladbo Close to you, za katero je kot vedno, naredila vokalno melodijo sama, besedilo podpisuje skupaj z Anno De Volder, avtorja glasbe pa sta Maria Marcus in Jonah Nilsson.
V tujini se po novem pojavlja z imenom Amaya, kar pomeni v hindujščini iluzija, v japonščini pa ‘nočni dež’. Sprememba imena je bila potrebna zaradi večje prepoznavnosti v tujini, predvsem pa zaradi lažje izgovorjave tujcev.

Maja pa je presenetila tudi s popolnoma novim izgledom in navdušila. Pod udarno svetlečo obleko s kapuco se je podpisal David HojnikDH fashion, prav tako pod statement prstane na roki in verižico ‘leglace’, ki je kukala izpod Majine obleke na nogi.
Ob tej priložnosti pa smo posneli tudi nove promocijske fotografije, katere so delo znanega modnega fotografa Tiborja Goloba, pud bujno pričesko pa se je podpisal Kristijan Skamljič.