INVIDIA.
Sladka zavist, ki privzdigne obrvi in se neustrašno postavi pred zlovešč pogled. Drznost, predrznost, ki pelje na osvobajajočo pot iz okvirjev. INVIDIA. Sedmi greh. Že, a mar ni življenje ena sama hoja po robu in se prava avantura začne šele s prvim korakom v neznano? INVIDIA. Vznemirljivo ljubosumje, ki obrača glave. Prepovedan poljub, ki te izda, a si hkrati želiš še več. INVIDIA. Sporočilo iz nekih drugih časov. Praspomin ranljivosti.

KDAJ | WHEN

22. 2. 2019 | 19.30

KJE | WHERE

Slovensko narodno gledališče Maribor
Maribor Slovene National Theatre

VSTOPNICE | TICKETS

Nakup vstopnic več ni možen!

‘INVIDIA by DH FASHION’ je modno doživetje, ki združuje predstavitev nove prestižne kolekcije slovenske modne znamke DH fashion z bogatim umetniškim repertoarjem. Pravljičen cvetoči ambient, ki ga je navdihnil poročni dan, bo s čarobno modno pisto postal kulisa za vrsto prepletajočih se klasičnih in sodobnih artističnih uprizoritev. Opera in balet bosta postreženi v popolnoma novih dimenzijah, modna predstava INVIDIA pa vas bo tako popeljala v neke druge čase, naravnost iz preteklosti naprej v prihodnost. Številnim manekenkam in manekenom se bosta na modni pisti med drugim pridružili tudi vrhunski Amaya in Lea Sirk, ki bosta s ščepcem čarovnije premierno predstavili svoje nove glasbene kreacije.
Prijetno modno druženje se nadaljuje s koncertom izjemne vokalistke Mojce Potrč ter odprtjem showrooma, ki bo unikatne DH fashion kreacije približal gostom.

Kako se starodobna pravljica v resnici zaključi? Kdo živi srečno do konca svojih dni? Kdo je pripravljen na greh? Je kriva INVIDIA?

Tančica skrivnosti bo razgrnjena v petek, 22. 2. 2019, v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

VSTOP NA DOGODEK MOŽEN SAMO Z VSTOPNICO, KI VELJA ZA ENO OSEBO. ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO.

INVIDIA večer bodo s svojim umetniškim prispevkom obogatili:

team-image

Maja Keuc - Amaya, akademska soul pevka, ki je po uspehih v Sloveniji in na evrovizijskem odru svoj pravi umetniški izraz našla na Švedskem, kjer ustvarja zase in za druge evropske ter azijske izvajalce.

team-image

Andreja Zidarič, mlada in večkrat nagrajena sopranistka, ki je s čistim glasom, izpiljeno tehniko in razorožujočim temperamentom že očarala nemško in avstrijsko občinstvo tako v operah in operetah kot v muzikalih.

team-image

Lea Sirk, pevka in avtorica, ki se je s svojo zmago na EMI 2018 prebila med najbolj priljubljene glasbene izvajalce pri nas. Tempo je stopnjevala z zmago na festivalu MMS in izdajo drugega samostojnega albuma z naslovom '2018'.

team-image

Lara Lončarič, vsestranska plesalka, ki svoje bogato plesno znanje in izkušnje nabira na akademiji Institute of the Arts Barcelona in je svoj izraz je našla v gibu, ki dopušča neskončno svobodo, če se upaš prepustiti.

team-image

Sopranistka Mojca Potrč se je po končanem študiju glasbene pedagogike na Pedagoški fakulteti Maribor zaposlila v Operi SNG Maribor. Kot pevka poustvarja glasbo z mnogimi vrhunskimi glasbeniki doma in v tujini.

team-image

Živa Horvat je vrhunska slovenska pianistka, članica ali gostja številnih slovenskih in tujih glasbenih skupin.

Official PHOTO: Tibor Golob  |  Official VIDEO: Luka Švigelj – Sviglo production

V SODELOVANJU Z

SLOVENSKO NARODNO GLEDALIŠČE MARIBOR
CVETLIČARNA VALERIJA GRUBELNIK

POKROVITELJI

MEDIJSKI POKROVITELJ