press

Spoštovani.

Vabimo vas, da se nam pridružite na modnem spektaklu ob predstavitvi nove kolekcije ‘INVIDIA by DH FASHION’.

Prosimo, da svojo in prisotnost vaše ekipe, potrdite na spodnjem obrazcu, najkasneje do 19. 2. 2019.
S tem si zagotovite novinarsko akreditacijo ter prostor za vašo fotografsko in/ali snemalno ekipo.

  Medij/podjetje *

  Naslov *

  Ime in priimek *

  E-pošta *

  Število oseb *

  Ekipa *

  novinarfotografsnemalec

  Opomba

  INVIDIA.
  Sladka zavist, ki privzdigne obrvi in se neustrašno postavi pred zlovešč pogled. Drznost, predrznost, ki pelje na osvobajajočo pot iz okvirjev. INVIDIA. Sedmi greh. Že, a mar ni življenje ena sama hoja po robu in se prava avantura začne šele s prvim korakom v neznano? INVIDIA. Vznemirljivo ljubosumje, ki obrača glave. Prepovedan poljub, ki te izda, a si hkrati želiš še več. INVIDIA. Sporočilo iz nekih drugih časov. Praspomin ranljivosti.

  Več o dogodku:

  ‘INVIDIA by DH FASHION’
  Datum: petek, 22. 2. 2019
  Lokacija: Slovensko narodno gledališče Maribor, Slovenska ulica 27, Maribor
  Trajanje: od 19.30 do 23.00 (modna revija s spremljevalnim programom in nastopi glasbenikov od 20.30 do 21.15 ure, showroom in druženje ob pogostitvi do 23.00).

  Konceptualni modni dogodek, ki združuje modno revijo, predstavitev nove kolekcije unikatnih oblačil in nakita znamke DH FASHION v baročni Kazinski dvorani SNG Maribor ter druženje in pogostitev.

  Ogled dogodka samo za povabljene goste in akreditirane novinarje, s pogostitvijo in modnim druženjem z modnimi navdušenci, blogerji in drugimi znanimi Slovenci.
  Dogodek bosta popestrili pevki Maja Keuc in Lea Sirk, s predstavitvijo novih skladb, operna pevka Andreja Zidarič, ki ustvarja v Avstriji, pevka Mojca Potrč, program pa bo dopolnila tudi baletka in plesalci ter mnoga
   druga presenečenja.


  Prav tako bo na modni pisti in v showroomu predstavljena kolekcija sončnih in korekcijskih očal avstrijske znamke Neubau, ki odražajo sodobni duh mode in dizajna, navdihnjen z mladostno kreativnostjo.

   


  Modna znamka DH FASHION ponovno predstavlja novo kolekcijo unikatnih oblačil, dodatkov in nakita za ženske in moške.

  Po večih odmevnih modnih revijah (mariborsko letališče, grad, …), tokrat slovenska modna znamka DH FASHION ob svoji 5. obletnici predstavlja novo gala kolekcijo poimenovano ‘INVIDIA by DH FASHION’ na elitni lokaciji v Kazinski dvorani SNG Maribor, kjer se bodo modeli prvič v Sloveniji sprehodili po svetleči pisti iz ogledal!

   

  Za modno znamko stojijo tudi drugi strokovnjaki na modnem in lepotnem področju, to so frizerski team Studio Oranž, pod taktirko frizerskega mojstra Gorana Pfeilerja in kreativna make-up artistka in mojstrica ličenja Doroteja Premužič – Diamondee Make-up, kateri poskrbijo za celotno podobo in predstavitev na vsakem javnem pojavljanju, na slikanjih in modnih revijah, znamke.
  Med drugim celoten stilski izgled znamki zaupajo, zraven številnih strank, tudi druge znane osebnosti: Maja Keuc, Eva Boto, Ilka Štuhec, Gašper Rifelj, Manuella Brechko, Neisha, 6pack Čukur, Zala Đurić Ribič, Anja Baš, Žan Serčič, Alfi Nipič, Tanja Ribič ter mnogi drugi, kreacije pa se v vse večji meri pojavljajo tudi na drugih prireditvah, televizijske reklame in TV vsebine ter leta 2018 festival Eurosong, kjer je Lea Sirk s svojo ekipo nosila kreacije DH FASHION.